Inhoud bewerken
Allure Aesthetic Antwerp - Exilis Elite - Antwerpen

Bel ons

Over ons

Beauty treatment clinic

Wie is Allure Aesthetic Antwerp?

Hoi, ik ben Aysu, 46 jaar oud en Exilis Elíte specialiste. Ik help mensen om hun huid er jonger en mooier uit te laten zien en krijg energie van het zien van mooie resultaten bij mijn klanten. Ik bied hoogwaardige diensten en oplossingen op maat voor iedereen wie mijn praktijk bezoekt. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je huid te verjongen en te verbeteren, dan sta ik klaår om je te helpen je schoonheidsdoelen te bereiken!

Worstel je met rimpels, een verslapte huid of overtollig vet?

Dan is Exilis Elite dé oplossing waar je naar op zoek bent! Bij Allure Aesthetic Antwerp hebben we de expertise en technologie om jouw schoonheidsdoelen te verwezenlijken. Ontdek hoe Exilis Elite je kan helpen en waarom je juist bij ons moet zijn.

Problemen die verholpen kunnen worden met Exilis Elite:

  1. Verslapte huid: Heb je last van een slappe huid op je gezicht, hals, armen of lichaam? Exilis Elite maakt gebruik van geavanceerde radiofrequentietechnologie om de diepe huidlagen te verwarmen en de productie van collageen te stimuleren. Hierdoor wordt de huid strakker en steviger, waardoor je weer een jeugdige uitstraling krijgt.

  2. Rimpels en fijne lijntjes: Als de tekenen van veroudering zoals rimpels en fijne lijntjes je onzeker maken, dan is Exilis Elite de ideale oplossing. De behandeling helpt de huid te verjongen door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Dit resulteert in een gladdere, jonger ogende huid zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen.

  3. Overtollig vet en body contouring: Wil je graag van hardnekkig vet op bepaalde plekken afkomen en je lichaam contouren? Exilis Elite biedt een niet-invasieve methode om vetcellen af te breken en de gewenste lichaamsvorm te bereiken. Met gerichte radiofrequente energie worden vetcellen vernietigd, waardoor je een strakkere en beter gevormde lichaamscontour kunt krijgen.

Waarom kiezen voor Allure Aesthetic Antwerp?

  1. Expertise en ervaring: Bij Allure Aesthetic Antwerp werken we met een team van ervaren professionals op het gebied van esthetische behandelingen. Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van de Exilis Elite-technologie en zullen de behandeling aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

  2. Geavanceerde technologie: We maken gebruik van de nieuwste Exilis Elite-apparatuur, die bekend staat om zijn effectiviteit en veiligheid. Onze state-of-the-art technologie zorgt voor optimale resultaten en minimaliseert mogelijke risico’s en ongemak.

  3. Persoonlijke benadering: We begrijpen dat iedereen unieke schoonheidsdoelen heeft. Daarom bieden we een persoonlijke benadering, waarbij we luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Samen stellen we een behandelplan op dat perfect aansluit bij jouw behoeften en gewenste resultaten.

  4. Comfortabele en ontspannen omgeving: Bij Allure Aesthetic Antwerp streven we naar een aangename en ontspannen ervaring voor onze klanten. Onze moderne en comfortabele kliniek biedt een rustige omgeving waar je je op je gemak kunt voelen tijdens de behandeling.

Onze behandelingen

Allure Aesthetic Antwerp - Exilis Elite - Antwerpen

Lichaamsbehandeling

De revolutionaire lichaamsbehandeling voor een stralend figuur In de wereld van esthetische behandelingen zijn er voortdurend nieuwe technologieën en innovaties die ons helpen om ons beste zelf te zijn.

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

google
Majidi Sabiha
november 7, 2022

Het is echt een aanrader. Je wordt echt goed geholpen. Heel vriendelijk personeel en ze luisteren echt naar je wensen. Ik ga zeker terug voor me behandelingen!

google
soumia sabaouni
november 7, 2022

Top kliniek, Zeer tevreden !

google
Yasmine Barkhane
oktober 31, 2022

Zeer professioneel en vriendelijk. Het resultaat is super! Een echte aanrader.

google
Ibtissam Ledou
oktober 31, 2022

Super leuke zaak en de eigenares is echt een schat van een mens. Heb geen klachten ondervonden na mijn behandeling en dit is zeker voor herhaling vatbaar 😉

google
Zilan Ka
oktober 31, 2022

Super lieve dame, top kliniek!

google
Azra Gurleyen
oktober 31, 2022

Super tevreden over deze kliniek! De behandelaar is zo vriendelijk en laat telkens weten wat haar volgende stap is. Alles wordt haarfijn uitgelegd. Het resultaat is indrukwekkend. Ik raad het zeker aan!

Allure Aesthetic Antwerp - Exilis Elite - Antwerpen

Gezichtsbehandeling

Met de Exilis Elite kunnen verschillende gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd, waaronder het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verstrakken van de huid, het verminderen van wallen onder de ogen en het verfijnen van de kaaklijn.
Allure Aesthetic

Allure Aesthetic

Wij reageren meestal binnen 1 uur!

I will be back soon

Allure Aesthetic
Welkom 👋
Hoe kunnen wij u helpen?
Stuur WhatsApp of Bel ons
chat