Inhoud bewerken
Allure Aesthetic Antwerp - Exilis Elite - Antwerpen

Bel ons

Lichaamsbehandeling

De revolutionaire lichaamsbehandeling voor een stralend figuur

In de wereld van esthetische behandelingen zijn er voortdurend nieuwe technologieën en innovaties die ons helpen om ons beste zelf te zijn. Een van de nieuwste doorbraken op het gebied van lichaamsbehandelingen is de Exilis Elite. Deze geavanceerde procedure combineert radiofrequentie- en ultrasone technologieën om een stralend figuur te bevorderen en de lichaamscontouren te verbeteren zonder invasieve chirurgie.

De Exilis Elite is speciaal ontworpen om een breed scala aan cosmetische problemen aan te pakken, zoals overtollig vet, cellulitis en een verslapte huid. Het is een effectieve behandeling voor probleemgebieden zoals de buik, dijen, billen en armen. Wat de Exilis Elite uniek maakt, is dat het zowel de oppervlakkige als diepere huidlagen bereikt, waardoor een algehele verbetering van het lichaam mogelijk is.

Een van de belangrijkste voordelen van de Exilis Elite is dat het een niet-invasieve behandeling is. Er komen geen naalden of incisies aan te pas, waardoor er geen hersteltijd nodig is. Dit maakt het een uitstekende optie voor mensen met een drukke levensstijl die geen tijd hebben voor langdurig herstel na een chirurgische ingreep. Bovendien is de behandeling vrijwel pijnloos, wat een groot voordeel is ten opzichte van andere invasieve procedures.

Hoe werkt de Exilis Elite? De behandeling maakt gebruik van gecontroleerde radiofrequentie-energie en ultrasone golven om warmte in de huid te genereren. Deze warmte stimuleert de productie van collageen en elastine, twee eiwitten die essentieel zijn voor een stevige en jeugdige huid. Bovendien breekt de warmte vetcellen af en bevordert het de afvoer van afvalstoffen, wat resulteert in een vermindering van cellulitis en een strakkere huid.

Tijdens de behandeling plaatst de specialist een klein handstuk op het te behandelen gebied. Het handstuk geeft gecontroleerde energie af, terwijl het tegelijkertijd de huid koelt om ervoor te zorgen dat de procedure comfortabel blijft. De behandeling duurt meestal tussen de 30 minuten en een uur, afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke doelen van de patiënt.

Allure Aesthetic

Allure Aesthetic

Wij reageren meestal binnen 1 uur!

I will be back soon

Allure Aesthetic
Welkom 👋
Hoe kunnen wij u helpen?
Stuur WhatsApp of Bel ons
chat