Inhoud bewerken
Allure Aesthetic Antwerp - Exilis Elite - Antwerpen

Bel ons

Gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandeling voor een stralende huid

Met de Exilis Elite kunnen verschillende gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd, waaronder het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verstrakken van de huid, het verminderen van wallen onder de ogen en het verfijnen van de kaaklijn. Het is een veelzijdige behandeling die kan worden afgestemd op de specifieke behoeften.

In de wereld van esthetische behandelingen zijn er voortdurend nieuwe technologieën en innovaties die ons helpen om ons beste zelf te zijn. Een van de nieuwste doorbraken op het gebied van gezichtsbehandelingen is de Exilis Elite. Deze geavanceerde procedure combineert radiofrequentie- en ultrasone technologieën om een stralende huid te bevorderen en de tekenen van veroudering te verminderen zonder invasieve chirurgie.

De Exilis Elite is speciaal ontwikkeld om een breed scala aan cosmetische problemen in het gezicht aan te pakken, zoals rimpels, verslapping van de huid, fijne lijntjes en een ongelijkmatige huidtextuur. 

Het kan ook helpen bij het verminderen van wallen onder de ogen en het verstrakken van de kaaklijn. Met de Exilis Elite kunt u een jeugdiger en stralender uiterlijk bereiken zonder dat u een operatie hoeft te ondergaan.

Tijdens de behandeling plaatst de specialist een klein handstuk op het te behandelen gebied. Het handstuk geeft gecontroleerde energie af, terwijl het tegelijkertijd de huid koelt om ervoor te zorgen dat de procedure comfortabel blijft. De behandeling duurt meestal tussen de 30 minuten en een uur, afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke doelen van de patiënt.  

Allure Aesthetic

Allure Aesthetic

Wij reageren meestal binnen 1 uur!

I will be back soon

Allure Aesthetic
Welkom 👋
Hoe kunnen wij u helpen?
Stuur WhatsApp of Bel ons
chat